Het nieuwe lab in het Bolidt Innovation Center is volledig operationeel. Testen van materialen, werken aan duurzaamheid. Ontwikkelen voor de toekomst. Foto: Thijs Wolzak

bekijk project Bolidt

Vanuit de vide met glazen lift zie je de verschillende programma onderdelen over drie verdiepingen van het nieuwe Bolidt Innovation Center. Foto Jeroen Musch.

bekijk project Bolidt

Interieur Bolidt is bijna klaar voor gebruik! Het dakterras is vanuit het gebouw te bereiken via twee stalen hefschuifpuien van Jansen ODS. De vloeren zijn voorzien van een grafische laag die van binnen naar buiten doorloopt.

bekijk project Bolidt

In samenwerking met Vuurrood heeft Lüchinger Architects voor de tweede keer een stand ontworpen voor de Nederlandse Onderwijs Tentoonstelling. De rode stand viel tijdens de beurs op door zijn toren, interactieve robots en enorme spiegelwand. Een bijzondere stand voor TechniekTalent op de grootste vakbeurs voor het onderwijs in de Benelux.

bekijk project Techniek talent Stand

Voor de prefab productie van vloeren is een aparte fabriek gebouwd tegenover Bolidt. Esthec produceert vooral dekken voor superyachts en hotels. Opgeleverd eind 2018.

bekijk project Esthec

Mooi artikel van 10 pagina’s in vaktijdschrift Bouwwereld, eerste nummer van 2019 // STATE OF THE ART. Een interview met het hele ontwerpteam over de architectuur van het gebouw, techniek, detaillering, constructie en experience.

bekijk project Bolidt

Publicatie tijdschrift PI september 2018

lees verder

Nieuwe logistiek opgeleverd met prachtige vloeren, strakke LED verlichting en volledig zilverkleurige stellingen. Technische schoonheid! In het nieuwe ADR magazijn met meer dan 2000 palletplaatsen wordt gebruik gemaakt van inductielijnen in de vloer, zodat smallegangentrucks exact de routing kunnen volgen naar het juiste palletvak.

bekijk project Bolidt

Gebogen glaspanelen op de hoeken van de nieuwbouw van Bolidt worden deze week zorgvuldig geplaatst. Het gebogen glaspaneel op de foto heeft een hoogte van ruim 6 meter en maakt de kopgevel van het gebouw richting de Noordkade helemaal af.

bekijk project Bolidt