Publicatie van 14 pagina’s in de ARCHITECT, fotografie Jeroen Musch, maartnummer 2020

bekijk project Bolidt

Het nieuwe lab in het Bolidt Innovation Center is volledig operationeel. Testen van materialen, werken aan duurzaamheid. Ontwikkelen voor de toekomst. Foto: Thijs Wolzak

bekijk project Bolidt

Innovation Center – interview architectenweb

lees verder

Vanuit de vide met glazen lift zie je de verschillende programma onderdelen over drie verdiepingen van het nieuwe Bolidt Innovation Center. Foto: Jeroen Musch

bekijk project Bolidt

Interieur Bolidt is bijna klaar voor gebruik! Het dakterras is vanuit het gebouw te bereiken via twee stalen hefschuifpuien van Jansen ODS. De vloeren zijn voorzien van een grafische laag die van binnen naar buiten doorloopt.

bekijk project Bolidt

In samenwerking met Vuurrood heeft Lüchinger Architects voor de tweede keer een stand ontworpen voor de Nederlandse Onderwijs Tentoonstelling. De rode stand viel tijdens de beurs op door zijn toren, interactieve robots en enorme spiegelwand. Een bijzondere stand voor TechniekTalent op de grootste vakbeurs voor het onderwijs in de Benelux.

bekijk project Techniek talent Stand

Voor de prefab productie van vloeren is een aparte fabriek gebouwd tegenover Bolidt. Esthec produceert vooral dekken voor superyachts en hotels. Opgeleverd eind 2018.

bekijk project Esthec